Ce vă putem oferi?

Serviciile noastre

Te încurajăm să pășești în Cabinetul nostru sa te simți ca “acasă“ și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem lucruri uimitoare!

Serviciile noastre

SERVICIILE NOASTRE

Te încurajăm să pășești în Cabinetul nostru sa te simti ca “acasă“ și să ne încredințezi sănătatea zâmbetului tău! Facem lucruri uimitoare!

profilaxie cluj
Descoperă secretul unui zâmbet strălucitor la Cabinetul Smile Central! Profilaxia dentară nu este doar o rutină, ci o investiție în sănătatea ta orală. Echipa noastră dedicată te așteaptă cu brațele deschise pentru a-ți oferi servicii personalizate de profilaxie, menite să prevină problemele dentare și să îți păstreze zâmbetul sănătos și frumos. Alege calitatea la Smile Central!

Profilaxie dentara

Menținerea unei igiene orale adecvate reprezintă un element esențial în prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale. Echipa noastră de medici și asistente specializate este disponibilă pentru a vă oferi suport și informații detaliate referitoare la practicile corecte de igienă dentară. Prin adoptarea unei abordări preventive, avem o șansă mai mare de a evita tratamentele ulterioare.

Este important să conștientizăm că prezența unor lucrări dentare precum fațetele, coroanele sau punțile nu asigură o imunitate totală împotriva cariilor dentare sau a bolii parodontale. De aceea, chiar și după finalizarea tratamentelor, efectuăm monitorizarea anuală a pacienților prin sesiuni de dispensarizare și igienizări periodice (de două ori pe an), asigurând astfel menținerea pe termen lung a rezultatelor obținute.

Pacienții cu restaurări protetice estetice pe dinți sau implanturi necesită o reverificare periodică, anuală, a ocluziei (modul în care dinții se ating). Modificările în ocluzie sau muscătură reprezintă fenomene normale, iar gestionarea lor adecvată contribuie la durabilitatea tratamentelor și la menținerea sănătății orale. Investiția în prevenție este cheia unui zâmbet sănătos și rezistent în timp.

#SanatateDentara #PreventieOrala #MonitorizarePeriodica


Transformă durerea în zâmbet! Tratamentul Endodontic, o soluție eficientă pentru sănătatea și confortul dinților tăi. Experimentează expertiza noastră și redescoperă plăcerea unui zâmbet fără griji!

#EndodontieExcelenta #ZambetFaraDurere #SolutiiDentareAvansate


Tratamente Endodontice

Endodontia, specialitatea de referință în stomatologie, se concentrează asupra prevenirii, diagnosticului și tratamentului afecțiunilor pulpare, adică a țesutului moale din interiorul dintelui, cunoscut popular sub numele de “nervul dintelui”. Această ramură esențială a medicinei dentare este crucială pentru durata de viață a dintelui, având în vedere corectitudinea procesului.

Scopul primordial al tratamentului endodontic este îndepărtarea completă a pulpei dentare contaminate și dezinfectarea spațiului endodontic. Prin această abordare atentă, durerile cauzate de afecțiunile pulpare se remit complet. Ulterior, spațiul endodontic este sigilat cu materiale speciale și biocompatibile, având ca obiectiv oprirea dezvoltării microbiene la acest nivel.

Este important să menționăm colaborarea noastră cu Clinica MB Dental, care adaugă o valoare suplimentară la Cabinetul Smile Central în oferirea serviciilor endodontice de cea mai înaltă calitate. Această colaborare contribuie la asigurarea excelenței în tratamentul endodontic, susținând sănătatea și durabilitatea zâmbetelor noastre.

#EndodontieExcepțională #SănătateOrală #ColaborareMBDentalTratamente ortodontice

Atunci când discutăm despre ORTODONTIE, ne gândim, în general, la conceptul de “dinți drepti”, perfect aliniați, la care medicul ortodont își propune să ajungă prin intermediul aparatelor ortodontice, fie ele fixe sau mobile. Ortodontia se ocupă de problemele de malocluzie și malpoziție dentară, adică închiderea sau ocluzia incorectă a celor două arcade dentare și poziționarea inadecvată a dinților pe arcadă.

Este demn de menționat că, în prezent, aproximativ unul din doi pacienți necesită tratament ortodontic, subliniind astfel importanța acestei specialități în îmbunătățirea sănătății orale.

De asemenea, introducem o noutate în tratarea ortodontică – Gutierele de aliniere SPARK, un tratament inovator. Aceste gutiere reprezintă o alternativă modernă la aparatele ortodontice tradiționale, adresându-se nu doar copiilor, ci și adolescenților și adulților. SPARK oferă un confort sporit și o estetică superioară, eliminând necesitatea utilizării unor aparate fixe. Cu această opțiune inovatoare, tratamentul ortodontic devine o experiență mai plăcută și mai puțin vizibilă. Avantajele sunt notabile mai ales în cazul adultilor, oferind o soluție discretă și eficientă pentru obținerea unui zâmbet perfect aliniat.

În concluzie, ortodontia modernă, cu opțiunile sale inovatoare, vine în întâmpinarea tuturor categoriilor de vârstă, încurajând intervenția precoce pentru rezultate optime și contribuind la îmbunătățirea calității vieții pacienților.Tratamente chirurgie orala

Cabinetul stomatologic Smile Central din Cluj se dedică oferirii unor tratamente chirurgicale de înaltă calitate, caracterizate de absența durerii și de obținerea de rezultate benefice într-un interval de timp cât mai scurt posibil. Echipa noastră de medici chirurgi specializați vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii medicale, în conformitate cu principiile programării neurolingvistice:

Implantologie Orală: – Extracții dentare complexe; – Odontectomii.

Chirurgie Plastica Gingivala: – Proceduri specializate în îmbunătățirea aspectului gingiilor.

Fiecare intervenție este concepută și executată cu atenție la detalii, asigurând astfel un tratament precis și personalizat. La Smile Central, ne străduim să vă oferim o experiență chirurgicală fără durere și să vă asigurăm de rezultatele benefice dorite.

#ChirurgieDentara #ImplantologieOrala #ServiciiDeInaltaCalitate
Implantologie

 **Descoperă Perfecțiunea cu Implanturile Dentare la Cabinetul Smile Central!**

Cabinetul nostru, locul unde tehnologia modernă se întâlnește cu arta stomatologiei, redefinește standardele în implantologia orală, oferind servicii de înaltă calitate și soluții personalizate pentru a-ți restabili zâmbetul radiant.

**De ce alegi Implanturile Dentare la Smile Central?**
👉 *Experiența Specialiștilor:* Echipa noastră de experți în implantologie orală aduce laolaltă competență și pasiune pentru a asigura fiecărui pacient o experiență fără stres și rezultate remarcabile.

👉 *Tehnologie Avansată:* Investim în cele mai moderne tehnologii și echipamente, asigurând astfel precizie și confort în fiecare etapă a procedurii.

👉 *Materiale Premium:* Colaborăm cu branduri de top în industrie, precum MEGAGEN, BREDENT, STRAUMAN, pentru a oferi implanturi dentare de cea mai înaltă calitate. Aceste branduri de renume mondial sunt sinonime cu inovația și durabilitatea.

**Exemple de Implanturi Premium disponibile la Smile Central:**
1. **MEGAGEN:** Cu o gamă variată de implanturi, MEGAGEN se remarcă prin tehnologii avansate și design-uri inovatoare, adaptate la diversitatea nevoilor pacienților.

2. **BREDENT:** Cunoscut pentru calitatea excepțională și abordarea sa orientată spre pacient, BREDENT oferă opțiuni personalizate pentru restaurarea zâmbetului.

3. **STRAUMAN:** Cu o reputație solidă în domeniu, STRAUMAN se distinge prin cercetarea continuă și dezvoltarea de soluții avansate în implantologie, contribuind la rezultate de excepție.

**Despre Implantul Dentar:**
Implantul dentar reprezintă o piesă în formă de șurub, confecționată din titan extrem de biocompatibil și necoroziv. Rolul său este acela de a crea o rădăcină artificială în grosimea osului maxilar, acolo unde un dinte sau chiar mai mulți sunt absenți.

**Componentele unei restaurări complete pe implant:**
1. Implantul propriu-zis;
2. Surubul de vindecare;
3. Bontul protetic;
4. Corona pe implant.

Confuzia frecventă între implant și structura protetică poate fi clarificată prin înțelegerea faptului că implantul substituie strict porțiunea de rădăcină a dintelui, urmând a fi necesară aplicarea unei suprastructuri protetice.

La Smile Central, fiecare pas în procesul de implantologie este gestionat cu atenție la detalii pentru a vă oferi nu doar un tratament, ci o transformare completă a zâmbetului și a încrederii în sine! Programați-vă consultația astăzi pentru a începe călătoria spre un zâmbet perfect!

#ImplantologieOrala #StomatologieAvansata #ZambetSanatosTratamente protetice

**Experimentează Excelența în Protezarea Dentară la Cabinetul Smile Central din Cluj!**

Cabinetul nostru se distinge prin oferirea unor soluții moderne de protezare, dedicate creării unei estetici deosebite și restabilirii funcționalității dentare. Printre opțiunile noastre de top se numără:

1. **Coroane E-Max:** O alegere de excelență pentru rezistența și transluciditatea lor remarcabilă, coroanele E-Max oferă o soluție estetică și durabilă pentru restaurarea dinților afectați.

2. **Coroane Zirconiu Monolitic:** Cu avantajele durabilității și biocompatibilității, coroanele Zirconiu Monolitic reprezintă o opțiune modernă și estetică pentru restabilirea zâmbetului.

3. **Coroane și Punti Dentare Integral-Ceramic:** Caracterizate prin naturalețe și armonie estetică, aceste lucrări complete integrale-ceramic oferă o soluție ideală pentru restabilirea aspectului natural al dinților.

4. **Coroane Înșurubate pe Implant:** Pentru pacienții cu implanturi dentare, coroanele înșurubate asigură o integrare perfectă și o stabilitate superioară.

5. **Proteze Schelatate cu Sisteme Speciale de Menținere, Sprijin și Stabilizare:** Pentru o experiență protetică optimă, oferim proteze schelatate cu sisteme inovatoare, garantând confort și stabilitate.

6. **Proteze Parțiale și Totale:** Adaptate nevoilor individuale, protezele parțiale și totale sunt create cu atenție la detaliu pentru a restabili funcționalitatea și estetica zâmbetului.

**Despre Coroanele și Puntile Dentare:**
Ne concentrăm acum asupra coroanelor și punților dentare, lucrări protetice esențiale utilizate pentru reconstituirea dinților cu distrucție coronară sau fracturați. Acestea nu doar reabilitează estetic și funcțional zona afectată, ci și oferă pacienților o transformare completă a zâmbetului.

La Smile Central, abordăm fiecare procedură protetică cu atenție la detalii, iar opțiunile noastre de top reflectă angajamentul nostru pentru excelență. Programați-vă acum pentru a descoperi cum tehnologia și estetica se întâlnesc pentru a crea un zâmbet frumos și sănătos!

#ProtezareDentara #EsteticaDentara #ZambetSanatosTerapie dentara

**Descoperă Terapia Dentară – O Investiție în Sănătatea și Frumusețea Zâmbetului Tău!**

Terapia dentară reprezintă un pilon esențial în menținerea sănătății orale, abordând diversele leziuni ale dinților, de la carii dentare și fisuri, până la fracturi și alte afecțiuni. Scopul principal al terapiei dentare este restaurarea integrală a dintelui, atât din perspectiva funcțională, cât și estetică, prin aplicarea unui tratament specific adaptat fiecărei afecțiuni.

**Beneficii ale Terapiei Dentare:**
1. *Restaurarea Integrității Dentare:* Tratamentul personalizat oferit în cadrul terapiei dentare vizează refacerea structurii dintelui afectat, asigurând astfel revenirea acestuia la o funcționalitate optimă.

2. *Estetică Remarcabilă:* Terapia dentară nu doar vindecă, ci și îmbunătățește estetica zâmbetului. Rezultatele tratamentului sunt concepute pentru a asigura un aspect natural și atrăgător.

3. *Prevenție înainte de Tratament:* În spiritul proactivității, încurajăm vizitele regulate la medicul stomatolog de două ori pe an. Procedurile de detartraj periodic permit depistarea și tratamentul afecțiunilor în stadiile incipiente, evitând astfel intervenții mai invazive, cum ar fi extracția dentară.

**Sfaturi Pentru un Zâmbet Strălucitor:**
– Planifică vizite regulate la medicul stomatolog pentru prevenție și tratament precoce.
– Adoptă o rutină zilnică de igienă orală riguroasă, inclusiv periaj și utilizarea aței dentare.
– Menține o alimentație echilibrată pentru sănătatea generală și a dinților.

La Cabinetul Smile Central, suntem dedicați îmbunătățirii sănătății și frumuseții zâmbetului tău. Cu o abordare personalizată și tehnologie de ultimă generație, terapia dentară devine o experiență plăcută și benefică pentru tine. Zâmbește fără griji, suntem aici pentru tine și sănătatea ta!

#TerapieDentara #SanatateOrala #ZambetFrumosTratamente parodontologice

Sănătatea orală influențează pe termen lung sănătatea generală a organismului și calitatea vieții. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, peste  20% dintre adulții cu vârsta între 35 și 44 de ani suferă de o afecțiune parodontală, aceasta fiind și una dintre cauzele principale ale pierderii premature a unuia sau mai multor dinți.

Boala parodontală este una dintre cele mai răspândite afecțiuni dentare la nivel global și poate fi identificată prin inflamarea și înroșirea țesuturilor moi care înconjoară dintele (gingia). În fazele mai avansate, aceste simptome sunt însoțite de sângerarea în timpul periajul, de retracția gingivală, durere în timpul masticației și chiar prin apariția mobilității dintelui pe arcadă ducând, în final, la pierderea acestuia.Procesul nostruNe pasa de tine !


Tu ești motivul pentru care practicăm stomatologie premium cu suflet și responsabilitate. De aceea, îți dedicăm toată atenția în cabinet, în zona de așteptare și după tratament. Poate că tratamentul tău s-a încheiat după un anumit număr de vizite în clinică, responsabilitatea noastră, însă, rămâne pentru tine pe timp nedefinit.


Recomandari medicale


Medicii – o echipa tanara, dinamica, mereu la curent cu noutatile, fiind prezenti la congresele stomatologice nationale si internationale si pastrand strînse legături cu mediul universitar medical, vin in intampinarea pacientilor cabinetului Smile Central cu raspunsuri, solutii si tratamente individualizate.

Aparatura si tehnologia de ultima generatie ofera garantia calitatii tratamentelor dentare si ofera totodata cabinetului Smile Central posibilitatea de a oferi pacientilor sai o gama completa de servicii, astfel incat sa putem satisface cerintele la cel mai inalt nivel al asteptarilor.

Sterilizarea in cabinetul Smile Central nu accepta nici un compromis si se realizeaza la standardele impuse de Uniunea Europeana.


Ambianta si mediu placut


Ambianta locului si modernismul cabinetului te fac sa uiti ca te afli intr-un cabinet stomatologic, tot interiorul fiind gandit si amenajat cu scopul de a oferi pacientilor ce ne trec pragul o sedere placuta, intr-o ambianta relaxanta cu accente moderne si elegante. In sala de asteptare revistele si pliantele cu scop informativ fac timpul sa se scurga mai repede, iar in sala de tratement, fotoliile dentare va vor oferi tot confortul de care aveti nevoie, ele fiind foarte apreciate de pacinetii nostri care adora confortul.

Mentinerea unui parteneriat pe termen lung cu fiecare pacient ce ajunge in cabinet este unul din principalele noastre teluri. Suntem mereu in cautare de “mai mult”, “mai bine”, “mai eficient”, cautam sa ne perfectionam continuu.

Accesibilitate. Cabinetul este situat central, foarte accesibil, indiferent de ce mijlocul de transport ales.

Contacteaza-ne


Cum lucram?

Cu responsabilitate si calm !


Conteaza foarte mult atunci cand un doctor iti spune ca va trece, ca va fi bine .


Te indrumam

Pentru a alege cele mai eficiente decizii in solutia dentara .


Vom fi mereu alaturi de tine si te vom indruma catre cele mai bune servicii ca tu sa ai cea mai buna experienta !Oferim profesionalism

Servicii medicale avansate


Noi tehnologii te asteapta !


Suntem

O echipa !


Incercam intotdeauna sa fim prietenii pacientilor .


REAMINTIM


0123456789001234567890

ANI CU TINE

Înca din anul 200601234567890

DOCTORI PASIONAȚI

Implantologie , chirurgie , protetică , estetică dentară , parodontologie012345678900123456789001234567890+

MANIFESTĂRI ȘTIINȚIFICE

PARTICIPARI LA CONGRESE SI  CURSURI NATIONALE SI INTERNATIONALE01234567890012345678900123456789001234567890+

PACIENȚI MULȚUMIȚI

Grație noilor tehnologii digitale de estetică și protetică dentară, cu dedicarea – prin excelență a medicilor noștri specialiști pentru medicina dentară la cele mai înalte standarde .


Tinem legatura .

Contacteaza-ne acum !

Smile Central Cluj Napoca , Strada Horea Nr. 40


CONTACT

0364137137 | 0753700070PROGRAMARE ONLINE

contact@smilecentral.roUrmareste

Activitatea noastra

Click mai jos !!!Copyright SmileCentral 2024 . All rights reserved.

Copyright SMILE CENTRAL V.1/2024.