Servicii profesionale

SERVICIILE NOASTRE


RELATIE PE TERMEN LUNG

Relația între pacient și medic este fundamentală pentru îngrijirea sănătății, fiind construită pe principii solide de încredere reciprocă, responsabilitate și angajament în oferirea unor servicii de calitate. În contextul menținerii sănătății orale optime, este recomandată pacienților noștri efectuarea unei vizite de control de rutină la cabinetul stomatologic la intervale regulate de aproximativ 6 luni. Acest aspect contribuie semnificativ la prevenirea afecțiunilor dentare și la promovarea unei stări de sănătate orală optimă.


GRIJA , TRANSPARENTA SI ONESTITATEA

În momentul în care pacienții pășesc pragul cabinetului nostru stomatologic, ne angajăm să le oferim o experiență medicală de excepție, bazată pe respect, empatie și profesionalism. Înțelegem că fiecare pacient își dorește să se simtă în siguranță și să aibă încredere că va primi tratamentul cel mai atent și lipsit de disconfort posibil. De aceea, suntem profund dedicați asigurării confortului lor pe toată durata vizitei în cabinetul nostru. Echipa noastră este extrem de atentă la nevoile individuale ale pacienților și ne străduim să creăm un mediu prietenos și relaxant, care să diminueze anxietatea asociată cu vizita la dentist. Prin utilizarea celor mai recente tehnologii și metode avansate, ne propunem să oferim tratamente eficiente și lipsite de dureri, astfel încât fiecare pacient să plece din cabinetul nostru cu zâmbetul pe buze și cu încrederea că sănătatea lor orală este în mâini bune.

SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ

Fiecare pacient care pășește pragul unui cabinet stomatologic își dorește o atenție deosebită și un tratament lipsit de disconfort sau dureri. Ne angajăm să oferim fiecărui pacient o experiență medicală personalizată, cu accent pe confort și calitatea tratamentului. Suntem dedicați asigurării unei atmosfere care să ofere liniște și încredere, iar echipa noastră este extrem de atentă la nevoile individuale ale pacienților noștri. Apreciem importanța unei comunicări deschise și transparente, asigurându-ne că pacienții noștri se simt în siguranță și înțeleși pe parcursul întregului proces medical.


TRATAMENTE DE CALITATE

În cadrul clinicii noastre, fiecare cabinet stomatologic este echipat cu cele mai moderne tehnologii și dotări de vârf, asigurând astfel că fiecare pacient beneficiază de tratamente de cea mai înaltă calitate și durabilitate. Ne străduim să menținem standarde ridicate de excelență în îngrijirea dentară, iar acest lucru este garantat de utilizarea materialelor de ultimă generație și a echipamentelor ultramoderne în toate procedurile noastre. Experiența vastă și competența profesională a medicilor noștri completează această asigurare de calitate, oferind pacienților noștri încrederea că vor primi întotdeauna cele mai adecvate și eficiente proceduri de tratament pentru nevoile lor specifice. Fiecare aspect al serviciilor noastre este conceput și executat cu atenție la detalii și cu angajament pentru obținerea rezultatelor optime pentru sănătatea și confortul pacienților noștri.

SUNTEM AICI INTOTDEAUNA PENTRU TINE

Suntem disponibili pentru a vă oferi asistență și programări atât telefonic, cât și prin e-mail, pentru a vă asigura accesul la serviciile noastre în mod convenabil și eficient. Echipa noastră este dedicată să vă ofere un serviciu prompt și profesionist, iar comunicarea fluentă și accesibilă este o prioritate pentru noi. Prin intermediul telefonului și al e-mailului, suntem pregătiți să răspundem întrebărilor dumneavoastră, să oferim informații detaliate despre procedurile noastre și să stabilim programări în funcție de disponibilitatea dumneavoastră și a echipei noastre medicale. Așteptăm cu nerăbdare să vă asistăm în îngrijirea sănătății dumneavoastră dentare și să vă oferim o experiență medicală de calitate superioară.


Servicii accesibile

Înțelegem că aspectul financiar poate fi o preocupare pentru mulți pacienți în momentul în care consideră îngrijirea dentară. La cabinetul nostru stomatologic, ne angajăm să asigurăm accesibilitatea serviciilor noastre pentru toate categoriile de pacienți. În acest sens, oferim o gamă variată de opțiuni flexibile de plată, personalizate în funcție de nevoile și posibilitățile financiare ale fiecărui pacient.

Prin intermediul unei discuții deschise și transparente cu pacientul, evaluăm nivelul său de venit și stabilim un plan de tratament adecvat. Apoi, colaborăm împreună pentru a identifica cea mai potrivită soluție de plată, care să se încadreze în bugetul său și să îi permită să beneficieze de îngrijirea dentară de care are nevoie.

Indiferent dacă este vorba despre opțiuni de plată în rate, facilități de plată cu cardul de credit sau alte aranjamente financiare, ne străduim să găsim soluția cea mai convenabilă și confortabilă pentru pacient. Scopul nostru este să eliminăm bariera financiară și să oferim tuturor pacienților accesul la tratamente stomatologice de calitate, fără să îi punem în dificultate financiară. Așadar, pacienții pot avea încredere că vor primi îngrijirea de care au nevoie, fără să compromită situația lor financiară.


0123456789001234567890

ANI CU TINE

Suntem gata să acceptăm orice provocare pentru a restabili și menține sănătatea orală optimă și pentru a-ți oferi cel mai frumos zâmbet, indiferent de vârstă. Nu trebuie să treci printr-un șir nesfârșit de încercări pentru a avea un zâmbet impecabil și natural. Tu știi că meriți experiențe pline de satisfacții revelatoare și noi suntem aici să te sprijinim în această călătorie. Apelează la noi pentru a-ți redescoperi zâmbetul strălucitor și pentru a obține încrederea de a zâmbi fără rețineri în fiecare zi.


01234567890

DOCTORI

Într-un cadru prietenos, plin de confort și performanță, te așteaptă cele mai bune soluții și servicii medicale pentru îngrijirea dentară. Este tot mai evident că frumusețea și sănătatea dentară sunt esențiale pentru o viață de calitate, contribuind la starea de bine, la păstrarea tinereții și la creșterea încrederii în sine. Aceste aspecte sunt esențiale pentru a te bucura din plin de viață, oferindu-ți încredere în propria persoană și în zâmbetul tău strălucitor.01234567890012345678900123456789001234567890+

ZAMBETE MINUNATE

DOBANDITE LA CONCURSURI NATIONALE SI INTERNATIONALE


01234567890012345678900123456789001234567890+

CLIENTI SATISFACUTI ( CU APROXIMATIE )+++

Datorită progresului tehnologic continuu în domeniul esteticii și proteticii dentare, suntem înzestrați cu instrumente digitale de ultimă generație, care ne permit să realizăm tratamente avansate și personalizate pentru fiecare pacient. Echipa noastră de medici specializați în medicina dentară este dedicată în mod constant atingerii celor mai înalte standarde de calitate și excelență în practica lor. Această combinație între tehnologie avansată și expertiză profesională ne permite să oferim soluții estetice și protetice dentare de excepție, care să satisfacă cele mai exigente cerințe ale pacienților noștri.ECHIPA NOASTRA

DOCTORII NOSTRIMEDIC STOMATOLOG GENERALIST

DR. MIHAI VIDICAN


Dr. Mihai Vidican este  medic specializat în Estetica Dentară și Protetică, cu o reputație excepțională și cu o experiență de aproape 20 de ani în domeniul Stomatologiei. A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, Facultatea de Stomatologie, obținând diploma de Doctor Medic în Stomatologie.

Cu o pasiune deosebită pentru estetica dentară, Dr. Vidican s-a specializat în acest domeniu și și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în tehnici avansate de estetică și protetică dentară. De la începutul carierei sale, Dr. Mihai Vidican a fost membru al Societății de Estetică Dentară din România, demonstrându-și angajamentul față de excelența în estetica dentară și abordarea personalizată a fiecărui pacient. Ca membru al Societății de Estetică Dentară din România și al altor organizații profesionale prestigioase, el este mereu la curent cu cele mai recente inovații și tendințe în domeniul esteticii dentare.

Experiența vastă a Dr. Mihai Vidican în estetica dentară îi permite să ofere pacienților săi soluții personalizate și de înaltă calitate pentru îmbunătățirea aspectului estetic al zâmbetului. El abordează fiecare caz într-un mod individualizat, luând în considerare nevoile și dorințele pacienților, și dezvoltă planuri de tratament complexe pentru a obține rezultate excelente.

Ca protetician, Dr. Mihai Vidican are abilități remarcabile în crearea și restaurarea coroanelor dentare, punților, protezelor și a altor lucrări protetice personalizate. El folosește tehnici și materiale de ultimă generație pentru a obține rezultate durabile și estetice deosebite.

Dr. Mihai Vidican este un membru al Colegiului Medicilor Stomatologi din România și al Ordinului Medicilor din Franța, ceea ce atesta profesionalismul și demonstrează angajamentul său față de standardele etice și profesionale ridicate. El se implică activ în comunitatea medicală fiind ales în Comitetul de Organizare al Congresului de Medicină Dentară Transilvania și participă la conferințe și evenimente de specialitate pentru a-și menține cunoștințele actualizate și pentru a împărtăși experiența sa cu alți profesioniști din domeniu.

Profesionalismul, atenția la detalii și abilitățile excepționale ale Dr. Mihai Vidican în estetica dentară și protetică sunt recunoscute pe scară largă. Pacienții săi se pot baza pe experiența sa vastă și pe abilitatea de a le reda zâmbetul frumos și sănătos, cu rezultate deosebite și durabile.

În 2006, Dr. Mihai Vidican a fondat Cabinetul Smile Central, unde pune la dispoziția pacienților săi expertiza sa vastă în Estetica dentară, Tratamentul Cariilor, Protetică și Profilaxie. Cabinetul este recunoscut pentru serviciile de înaltă calitate și abordarea individualizată, asigurând fiecărui pacient o experiență confortabilă și rezultate estetice remarcabile.

Dr. Mihai Vidican pune accent pe utilizarea celor mai moderne tehnologii și materiale avansate pentru a obține rezultate de excepție în estetica dentară. El utilizează tehnici avansate de design digital al zâmbetului, restaurări integral ceramice și alte proceduri estetice pentru a transforma zâmbetul pacienților într-unul frumos și natural.

Cu o abordare empatică și atentă la detalii, Dr. Mihai Vidican colaborează îndeaproape cu fiecare pacient pentru a înțelege nevoile și dorințele individuale și pentru a dezvolta planuri de tratament personalizate. El pune un accent deosebit pe comunicarea eficientă și educarea pacienților cu privire la opțiunile de tratament disponibile, astfel încât aceștia să ia decizii informate și să se simtă implicați în procesul de îmbunătățire a zâmbetului lor.

Ca fondator al Cabinetului Smile Central și medic cu experiență bogată, Dr. Mihai Vidican se angajează să ofere servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate. El este dedicat să îmbunătățească zâmbetele pacienților săi și să le ofere încredere și satisfacție deplină în aspectul lor estetic dentar.

2006
Absolvent al Universităţii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
2006-2008
Masterat de Reabilitare Orală in cadrul Universităţii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-NapocaMEDIC SPECIALIST CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ

DR. RAISA VIDICAN

Medic Stomatolog Generalist

DR RAISA VIDICAN

Dr. Raisa Vidican, specialist în Chirurgie Dento-Alveolară, își începe cariera la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, unde absolvă Facultatea de Stomatologie în 2018, obținând diploma de Medic Stomatolog.

După finalizarea studiilor universitare, Dr. Raisa Vidican se specializează timp de 3 ani în chirurgie Dento-Alveolară printr-un program de rezidențiat. Acest parcurs intensiv îi consolidează cunoștințele și abilitățile în chirurgia orală, concentrându-se asupra intervențiilor complexe, inclusiv extracții dentare dificile, Odontectomii, Implantologie Orală și alte proceduri chirurgicale asociate cu structurile dento-alveolare.

Cu o pasiune profundă pentru domeniul său, Dr. Raisa Vidican este permanent în căutarea celor mai moderne tehnici și tehnologii pentru a asigura pacienților soluții de tratament de înaltă calitate. Profesionistă în acțiune  este dedicată sănătății orale a pacienților săi, plasând un accent deosebit pe furnizarea unei asistențe de calitate superioară și obținerea de rezultate excelente.

În calitate de medic specialist în chirurgie dento-alveolară, Dr. Raisa Vidican oferă o gamă extinsă de servicii, inclusiv extracții dentare, Implantologie orală, tratamentul afecțiunilor mucozale și tumorale intra-orale, gestionarea complicațiilor postoperatorii și multe altele. Abilitățile sale de comunicare remarcabile și abordarea individualizată cu fiecare pacient contribuie la dezvoltarea de planuri de tratament personalizate.

Membra activă a unor organizații profesionale relevante, Dr. Raisa Vidican participă constant la conferințe și cursuri de specializare, atât în țară, cât și în străinătate, menținându-și astfel cunoștințele la zi și învățând de la profesioniștii de elită din domeniu. Profesionalismul, competența și empatia definesc experiența pacienților săi, care se pot baza cu încredere pe abilitățile sale vaste în chirurgia dento-alveolară.MEDIC SPECIALIST ORTODONȚIE ȘI ORTOPEDIE DENTO-FACIALĂ

DR. MIHAI OANCĂ


Dr Mihai Oancă

Medic Specialist Ortodonție și Ortopedie Dento-Facială


Tinem legatura .

Contacteaza-ne acum !

Smile Central Cluj Napoca , Strada Horea Nr. 40


CONTACT

0364137137 | 0753700070PROGRAMARE ONLINE

contact@smilecentral.roUrmareste

Activitatea noastra

Click mai jos !!!Copyright SmileCentral 2024 . All rights reserved.

Copyright SMILE CENTRAL V.1/2024.