Servicii profesionale

SERVICIILE NOASTRE


RELATIE PE TERMEN LUNG

Relatia dintre pacient si medic este una apropiata, bazata pe incredere reciproca, pe responsabilitate si pe constiinta lucrului bine facut. In vederea pastrarii sanatatii dentare recomandam pacientilor nostri sa revina la cabinetul stomatologic o data la 6 luni, pentru un control de rutina.


GRIJA , TRANSPARENTA SI ONESTITATEA

Cand intra pe usa unui cabinet stomatologic, orice pacient isi doreste sa fie tratat cu cea mai mare grija si sa beneficieze de un tratament lipsit de dureri. Suntem foarte atenti la confortul pacientilor nostri.

SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ

Cand intra pe usa unui cabinet stomatologic, orice pacient isi doreste sa fie tratat cu cea mai mare grija si sa beneficieze de un tratament lipsit de dureri. Suntem foarte atenti la confortul pacientilor nostri.


TRATAMENTE DE CALITATE

Indiferent ce cabinet stomatologic alegi din cadrul clinicii noastre, beneficiezi de tratamente moderne si durabile, la cele mai inalte standarde de calitate. Calitatea este asigurata de materialele de ultima generatie folosite, de dotarile ultramoderne ale clinicii si de experienta profesionala a medicilor nostri, care vor recomanda de fiecare data cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.

SUNTEM AICI INTOTDEAUNA PENTRU TINE

Ne puteti contacta oricand telefonic cat si e-mail pentru o programare .


Servicii accesibile

Vizita la un cabinet stomatologic nu trebuie sa te puna in dificultati financiare! In functie de nivelul tau de venit si valoarea planului de tratament vom gasi impreuna cea mai potrivita solutie de plata.


0123456789001234567890

ANI CU TINE

Acceptăm orice provocare să îți redăm sănătatea orală optimă și cel mai frumos zâmbet, indiferent de vârstă. Nu ai nevoie de un șir nesfârșit de încercări pentru a avea un zâmbet impecabil și natural, deoarece știi că meriți experiențe pline de satisfacții revelatoare.


01234567890

DOCTORI

Te așteaptă cele mai bune soluții și îngrijiri medicale, într-un mediu prietenos, confortabil și performant. Pentru tot mai puțini oameni rămâne surprinzător faptul că frumusețea și sănătatea dentară sunt direct asociate cu calitatea vieții, cu tinerețea și stima de sine. Și exact asta îți dorești: să te bucuri de viață din plin, cu încredere în tine și în zâmbetul tău de milioane.0123456789001234567890

PREMII

DOBANDITE LA CONCURSURI NATIONALE SI INTERNATIONALE


N

CLIENTI SATISFACUTI ( CU APROXIMATIE )+++

Grație noilor tehnologii digitale de estetică și protetică dentară, cu dedicarea – prin excelență a medicilor noștri specialiști pentru medicina dentară la cele mai înalte standarde .ECHIPA NOASTRA

DOCTORII NOSTRIMEDIC STOMATOLOG GENERALIST

DR. MIHAI VIDICAN


2006
Absolvent al Universităţii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
2006-2008
Masterat de Reabilitare Orală in cadrul Universităţii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca
Dr Adrian Bentan

Medic Stomatolog

Endodontie

Anul absolvirii 2012Rezident Chirurgie Dento-Alveolara

Dr. Raisa Rusanescu

Medic Stomatolog Generalist

Dr Raisa Rusanesc

Medic Stomatolog

Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara

Anul Absolvirii 2018


Tinem legatura .

Contacteaza-ne acum !

Cluj Napoca , Strada Horea , numarul 40 , SMILE CENTRAL


CONTACT

0264432220 sau 0735868342 / 0757336825PROGRAMARE ONLINE

contact@smilecentral.roUrmareste

Activitatea noastra

Click mai jos !!!Copyright SmileCentral 2020 . All rights reserved.